Peter Johansson nåede blot at dirigere Odense Bulldogs i en enkelt sæson. Han skal i den kommende sæson i stedet træne Rungsted Seier Capital.
Peter Johansson nåede blot at dirigere Odense Bulldogs i en enkelt sæson. Han skal i den kommende sæson i stedet træne Rungsted Seier Capital.
Foto: Jonas Dalgård Rasmussen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Afsked: Bulldogs-træner slipper grebet om snoren

Peter Johansson sagde inden påsken op som træner for Bulldogs, men fortsætter med job i Metalligaen, hvor Rungsted Seier Capital venterOdense Bulldogs røg ud i semifinalerne af årets slutspil i Metalligaen. Det sendte dem i kamp om det tredjefineste metal, men bronzen røg, som finalepladsen, ud af poterne på de odenseanske ishockeyhunde. Kort efter annoncerede klubben, at cheftræner Peter Johansson opsagde samarbejdet efter blot et år på sidelinjen, der dog har været mere end godkendt, hvis man spørger den svenske træner.

“Vi har haft en fantastisk sæson med det budget, vi havde. Toer i Metalligaen, treer i Continental Cup og at nå til semifinalen er over de mål, vi satte os inden sæsonen. Spillerne har gjort et virkelig stort arbejde i at få os så flotte resultater,” roser den nu tidligere Bulldogs-træner.

Bulldogs gik for første gang ind til slutspillet med et par gode resultater i ryggen, da de endte som nummer to i Metalligaen, men måtte se sig slået 4-1 i kampe af Gentofte i semifinalen, og det var malurt i bægeret for Odense Bulldogs.

“Man er altid skuffet når man ryger ud, for det er det sidste skridt inden finalen. Men sæsonen som helhed er en stor succes, og spillerne fortjener stor kredit for deres arbejde under det budget, vi har og hvordan tingene har været i sæsonen,” mener Peter Johansson.


Nyt job i vente

Nyheden om, at Peter Johansson stoppede i Odense blev efterfulgt af, at den svenske træner blev præsenteret som træner for det kapitalstærke Rungsted Seier Capital.

Det kunne lyde som om, at budgettet i Odense Bulldogs har været et afgørende argument i den svenske træners beslutning om at ophæve kontrakten og rykke videre mod bankejeren Lars Seiers Rungsted, men ifølge Peter Johansson har samarbejdet med direktionen i Odense fungeret godt.

“Jeg har haft en god tid i Odense, og der var ikke nogle problemer. Beslutningen har vokset sig tættere på i de seneste måneder, og det er nok en del små ting, der har gjort, at jeg har taget beslutningen. Det er en beslutning for mig selv, og jeg er nødt til at komme videre,” uddyber han.

Odense Bulldogs og Peter Johansson var med til at stoppe sæsonen tidligt for Johanssons kommende arbejdsgiver, da de odenseanske hunde i fire kampe gjorde det af med Rungsted Seier Capital i kvartfinalerne af årets slutspil.


Publiceret: 20. April 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere