Lokalbrag i kvindefodbold. På lørdag tager Næsby BK imod Odense Q.
Lokalbrag i kvindefodbold. På lørdag tager Næsby BK imod Odense Q.
Foto: Privat.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Avisen guider: Kulturtips til din weekend i Odense

Lokalbrag i kvindefodbold, tarteletfestival, fladfiskekonkurrence og fodboldfest på Flakhaven

Fodboldfest på Flakhaven

I løbet af maj og juni besøger 'DBU Tour' 10 forskellige danske byer, hvor det i denne weekend er blevet Odenses tur. Om fredagen står den på VM i straffe, mens lørdagen byder på DM i streetfodbold. Turneringerne er dog langt fra det eneste på plakaten.

Der vil også være mulighed for masser af gratis og underholdende fodboldaktiviteter og ikke mindst mulighed for at vinde fede præmier.

Sted: Flakhaven. Tid: Fredag 19/5 kl. 16-21 og lørdag 20/5 kl. 10-15.


På jagt efter de flade

Jeg er selv en ivrig lystfisker, så derfor kan jeg kun opfordre dig til at deltage i søndagens fladfiskefestival på Odense Havn. Det er en konkurrence, hvor det handler om at hygge sig med familien og måske være den heldige, der fanger den største fisk.

Fordelen ved denne form for fiskeri er, at alle kan være med, da du blot skal kaste snøren i vandet og vente på, at en af de flade bider på krogen. Der udsættes i øvrigt 1000 fladfisk, så bassinet er godt fyldt op.

Sted: Tysklandskajen. Tid: Søndag 21/5 kl. 10-14. Pris: 50 kroner.

Flakhaven foran Odense Rådhus. DBU har gang i mange aktiviteter i denne weekend.
Flakhaven foran Odense Rådhus. DBU har gang i mange aktiviteter i denne weekend.

Tarteletfestival på Odense Havn

For ottende gang er det nu tid til Odense Tartelet Festival, der er gået hen og blevet et vartegn for byen. Jeg må nok indrømme, at tarteletter med rejer på toppen ligger højt på min liste over yndlingsretter - kun overgået af wienerschnitzel med champignonsauce og stegt flæsk med persillesovs. Til ædegildet må du spise, indtil maven siger stop. Udover et stort udvalg i tarteletter kan du også opleve Johnny Reimar og andre musikere.

Sted: Dok5000. Tid: Lør 20/5 kl. 17-01. Pris: Fra 289 kroner.

Tarteletter i stride strømme. Det kan du få i Dok5000 på Odense Havn, når Odense Tartelet Festival afholdes i weekenden.
Tarteletter i stride strømme. Det kan du få i Dok5000 på Odense Havn, når Odense Tartelet Festival afholdes i weekenden.

Lokalbrag i kvindefodbold

Det hører til sjældenhederne, at en mand opfordrer sine læsere til at overvære en fodboldkamp mellem to kvindehold.

Men det gør jeg i denne uge, fordi jeg godt tør garantere, at der bliver gået maksimalt til stålet, når Odenses to bedste kvindehold, Næsby BK og Odense Q, støder sammen i et vaskeægte lokalbrag.

De to lokale kombattanter er en del kvalifikationsligaen, hvor de to bedst placerede ud af seks hold, sikrer sig en plads i landets bedste række, 3F-ligaen. Lige nu er det Næsby, der har sat sig på førstepladsen med 10 point efter fem kampe.

Men oprykningsfavoritterne fra Odense Q følger efter på tredjepladsen med 9 point.

Sted: Næsby Stadion. Tid: lørdag kl. 12:00. Pris: Entré. 


Publiceret: 19. Maj 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere