Frederik Poppel Nielsen har skrevet et læserbrev om det Scientology-relaterede afvænningsprogram Narconon, som Lokalavisen Odense omtalte i december.
Frederik Poppel Nielsen har skrevet et læserbrev om det Scientology-relaterede afvænningsprogram Narconon, som Lokalavisen Odense omtalte i december.
Privatfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DEBAT: Narconon-programmet gav mig livet tilbage


Af Frederik Poppel Nielsen

Østre Strandvej 11

2670 Greve

Vedrørende Narconon-reklamen på Fynbus, som Lokalavisen Odense omtalte i december:

For det første synes jeg, at det må være okay at informere folk/familier om en alternativ mulighed for at få hjælp, specielt til så destruktivt et problem som afhængighed af alkohol og stoffer.

For det andet er jeg en af dem, der har gennemført Narconon-programmet p.g.a. et misbrug af hårde stoffer, og det er hårdt at se, hvor megen misforståelse der hersker omkring det program. Selvfølgelig lader man ikke nogen tage en 'Kold Tyrker', før de kan klare det.

I dag er jeg ude af stoffer på 15. år, har en datter på otte og 'life is a peace of cake'. Det tror jeg ikke mange af dem, der kendte mig for 16 år siden, ville have troet muligt.

Jeg blev så glad for at møde et afvænningsprogram, der ikke alene gav mig lov til at tage mine egne beslutninger, men også satte mig i stand til at tage dem, selvdetermineret. Det har jeg virkelig haft megen glæde af, og i dag holder jeg af hverdagen, jeg elsker mit job og min familie og håber virkelig ikke, at eventuelt interesserede holder sig tilbage fra at søge hjælp hos Narconon bare fordi nogen, der ikke har undersøgt tingene ordentligt, prøver at puste liv i gamle skrøner.

Jeg har været i op til flere behandlingsmodeller, og denne er klart den mest ikke-religiøse af dem.

Livet er fedt og gud ske tak og lov for, at ingen forhindrede mig i at tage på Narconon!


Publiceret: 09. Januar 2017 08:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Odense
Seneste
Lokalavisen Odense
Mest læste
Lokalavisen Odense
112