Frivillige unge mennesker fra Røde Kors. De samlede sidste år pant ind under Tinderbox, og på tre dage blev det til i alt 112.230 kroner.
Frivillige unge mennesker fra Røde Kors. De samlede sidste år pant ind under Tinderbox, og på tre dage blev det til i alt 112.230 kroner.
Foto: Emil Hermann
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Efter stor succes: Røde Kors samler igen ind på Tinderbox

Tinderbox fortsætter godt samarbejde med Røde Kors om indsamling af pant på årets festival.


112.230 kroner. Så mange penge samlede Røde Kors ind ind i pant under sidste års Tinderbox, 

Derfor gentager Tinderbox, Røde Kors og Ungdommens Røde Kors (URK) projektet med at indsamle pant og opfordre festivalgæsterne til at donere deres pant til fordel for sårbare og nødlidende mennesker i Danmark og resten af verden.

Festivaldeltagerne på Tinderbox kan donere pant ved centrale pantstationer, i pantbeholdere på festivalpladsen samt ved at give panten til de frivillige pantsamlere fra Ungdommens Røde Kors, som indsamler pant ved koncerterne under festivalen i Tusindårsskoven.

”I Røde Kors og Ungdommens Røde Kors er vi rigtig glade for samarbejdet med Tinderbox. Det giver os en fantastisk mulighed for at tale til et bredt og engageret publikum og vise, hvordan man selv med små donationer af pant gør en kæmpe forskel for udsatte mennesker overalt. Og oven på sidste års succes er det naturligvis helt oplagt at gentage samarbejdet med Tinderbox,” siger Louise Holk, marketingkonsulent hos Røde Kors, i en pressemeddelelse.

”Aldrig har der været et større behov for Røde Kors end i dag, og aldrig har der været et større behov for at tænke i gode samarbejder med stærke partnere som Tinderbox, hvis vi skal imødekomme det voksende behov for Røde Kors og Ungdommens Røde Kors' nødvendige hjælpearbejde herhjemme og ude i verden.”

Fra Tinderbox' side er man også glade for samarbejdet med Danmarks største humanitære organisation:

”Vi har i forvejen et ambitiøst pantsystem og et ønske om en ren og pæn festivalplads, og nu kan vi kombinere det med en velgørende organisation, som gør et fantastisk arbejde i hele verden. Det er vi meget begejstrede over – og sidste års flotte resultat viser, at publikum på Tinderbox også gerne vil bakke op om det gode formål,” siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe.

(emhe)


Publiceret: 10. April 2017 09:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere