Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fyns Politi: Selvfølgelig skal posten ud i Vollsmose

Politiet undersøger sagen i Vollsmose, hvor PostNord ikke længere tør dele breve og pakker ud


Det kan ikke være rigtigt, at PostNord ikke kan komme til at dele breve og pakker ud i Vollsmose. Sådan lyder meldingen fra Fyns Politi, som i øjeblikket ser nærmere på historier om trusler mod Post Nords medarbejdere og tager sagen meget alvorligt.

Læs også: PostNord stopper omdeling i Vollsmose - Venstre vil sætte militæret ind

Det oplyser Fyns Politi mandag aften i en pressemeddelelse, efter det tidligere på aftenen kom frem, at Post Nord med omgående virkning har besluttet at stoppe postomdeling i Odense-bydelen.

"Vi tager sagen meget alvorligt, for selvfølgelig skal posten bringes ud. Det er politiets ansvar at sikre tryghed, og derfor har vi omgående taget kontakt til Post Nords ledelse. Vi kan ikke se, at vi har registreret nogle anmeldelser fra Post Nord vedrørende hverken chikane eller trusler, men nu har vi inviteret dem til et møde i morgen tidlig, så vi kan få belyst sagen," siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj fra Fyns Politi.

Derudover har politidirektør Kit Claudi Grøn-Iversen indkaldt Post Nords topledelse og Odenses borgmester til et møde onsdag.

Fyns Politi har sammen med Odense Kommune den seneste tid haft stort fokus på at stoppe banderne i Odense. Der har været afholdt stormøder med borgere, erhvervsdrivende og boligforeninger.

(jtc)


Publiceret: 13. Juni 2017 09:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt