Fyns Politi har ikke brug for hjælp fra militæret for at håndtere PostNord-sagen
Fyns Politi har ikke brug for hjælp fra militæret for at håndtere PostNord-sagen
Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Fyns Politi: Vi kan håndtere PostNord-sagen

Tirsdag formiddag mødtes Fyns Politi med PostNord og fik klarlagt årsagen til poststoppet i VollsmoseMandag meddelte PostNord, at de midlertidigt stoppede uddelingen af post i Odense-bydelen Vollsmose. Årsagen var, at to PostNord-medarbejdere onsdag og fredag i sidste uge blev truet og chikaneret.  

Beskeden fra PostNord førte til, at Fyns Politi tirsdag formiddag afholdte et møde med postselskabet, hvor der er kommet klarhed over årsagen. 

"Ved den ene episode har en person muligvis haft indbrud i sin bil og er blevet utryg ved det," siger chefpolitiinspektør Lars Bræmhøj til TV2/FYN og tilføjer.

"Ved anden episode er en kvinde blevet taget i armen og har fået at vide, at hun skulle forlade stedet."


Ikke brug for militæret

Venstres postordfører Kristian Pihl Lorenzen og rådmand Jane Jegind udtalte mandag aften, at man bør overveje at indsætte militæret for at løse problemet. 

Peter Rahbæk Juul (S), borgmester i Odense, havde imidlertid ikke samme holdning til problemet, og chefpolitiinspektøren forsikrer også overfor TV2/FYN, at Fyns Politi kan klare opgaven. 

"Politiet på Fyn er i stand til at håndtere opgaven. Vi er til stede i Vollsmose 24/7. Vi har en patrulje dedikeret til området," forklarer han. 

Onsdag afholder Fyns Politi et møde med PostNord-medarbejderne for at finde en løsning på problemet samt få nye oplysninger om, hvad de helt præcist har oplevet i Vollsmose. 

(snj)


Publiceret: 13. Juni 2017 14:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt