Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gave fra Undervisningsministeriet: 210.000 kroner til kulturprojekt på odenseanske skoler


”Adopter en kulturinstitution” – sådan lyder overskriften på et projekt, hvor By- og Kulturforvaltningen vil sætte fem skoler i Odense sammen med fem kulturinstitutioner.

Der skal skabes tætte partnerskaber til gavn for både elever og institutioner, og Undervisningsministeriet har netop bevilliget 210.000 kroner til projektet.

I projektet tager man fem skoler, som ikke benytter byens kulturtilbud i stor stil, og de bliver så sat sammen med fem kulturinstitutioner i et tæt samarbejde. Formålet er at skabe en tættere relation mellem skole og institution, så eleverne får større gavn af tilbuddene, som til gengæld bliver udviklet og målrettet skolernes behov.

“Det er virkelig positivt, at Undervisningsministeriet kan se potentialet i 'Adopter en kulturinstitution',” siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V), der ser frem til at komme i gang med projektet.

By- og Kulturforvaltningen skal nu finde projektets deltagere, og flere kulturinstitutioner har allerede udtrykt interesse for at deltage. (dietz)


Publiceret: 09. Januar 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Odense
Seneste
Lokalavisen Odense
Mest læste
Lokalavisen Odense
112