Gorms Pizza rykker ind i “Svendehjemmet” med de grønne vinduespartier ved Amfiscenen i Brandts, hvor Lei:K tidligere havde restaurant. Foto: Søren Nørgaard
Gorms Pizza rykker ind i “Svendehjemmet” med de grønne vinduespartier ved Amfiscenen i Brandts, hvor Lei:K tidligere havde restaurant. Foto: Søren Nørgaard
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gorms uddeler spiselige tallerkner

Den københavnske pizzakæde Gorms Pizza fejrer åbningen i Brandts Passage 3. maj med gratis pizza i en time.
Pizzaerne er blevet smidt over disken i det københavnske i et årti, og nu er tiden kommet til at søge nye markeder for kokken Gorm Wisweh, der udover sin pizza-kæde har været fast inventar i TV2's morgenudsendelse Go' Morgen Danmark.

Gorm og pizzaerne rykker ind i Lei:Ks tidligere lokaler, på hjørnet af Brandts Klædefabrik med terrasse ud til Amfiscenen. Netop den placering gjorde udfaldet, da Gorm skulle vælge sit nye hjem til pizzaovnene.

“Den stod lidt mellem Århus og Odense, men så blev det fantastiske lokale ledigt, og det var lige hvad vi ledte efter. Der er allerede på forhånd et kulturelt mødested inde i Brandts, og der sker meget i området. Og så er restaurationsbranchen i Odense i fremdrift, så det er bare en spændende by at komme til,” forklarer indehaver af Gorms Pizza, Gorm Wisweh.


Åbner med gratis pizza

Gorms Pizza åbner onsdag 3. maj, hvor der den første time fra 11:30 til 12:30 vil være gratis pizza til de fremmødte. Odense-åbningen er den første Gorm-restaurant i det vestlige Danmark, og det bliver den ottende restaurant i kæden. Her kan odenseanerne prøve kræfter med nye retter på en spiselig tallerken, som Gorm Wisweh formulerer det - men hvis man ikke er så modig, så er der også klassiske anretninger.

“Det er nok nogle pizzaer, som man ikke helt har prøvet før. Vi har en god blanding af ting, man nok godt kan genkende, og så en masse pizzaer med fyld, hvor de fleste nok ikke havde tænkt, at det kunne komme på en pizza,” siger Gorm Wisweh, og uddyber:

“Når vi tænker pizza, så tænker vi mere over en ret, der kan kombineres på den spiselige tallerken, som en pizza er”. En af de mere specielle pizzaer kommer på kortet inden åbningen i Odense, og den har blandt andet fyld af fynsk lammepølse og knoldselleri.


Fyn ikke fremmed for Gorm

Selvom det er Gorms første restaurant vest for hovedstaden, så er Odense ikke helt fremmed for Gorm Wisweh. Han og pizzaerne var nemlig på Tinderbox sidste år, og i år gentager de succesen.

“Det bliver så fedt. Sidste år var en fest, og der var virkelig knald på. Vi havde ikke forstået, hvor vild en festival Tinderbox egentlig er, og vi var overraskede over, hvor længe folk blev på festivalpladsen - så i år er vi mere end klar,” forklarer Gorm Wisweh, der også er at finde på en anden fynsk festival, nemlig Heartland ved Egeskov Slot i begyndelsen af juni.


Publiceret: 21. April 2017 06:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere