H.K.H. Dronning Magrethe gæster Odenses nye koncerthus ODEON den 5. maj.
H.K.H. Dronning Magrethe gæster Odenses nye koncerthus ODEON den 5. maj.
Foto: Jonas Dalgård
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

H.K.H Dronning Magrethe gæster ODEON

Fredag den 5. maj gæster H.K.H Dronning Magrethe ODEON til folkefest og gallashowOdenseanerne vil fra den 29. april til 7. maj afholde mere end 100 kulturelle events og begivenheder i Odenses nye koncerthus ODEON. Til festlighederne vil der blandt andet være forskellige danske- og internationale kunstnere samt komikere, hvorfor de mange arrangementer er for folk i alle aldre. Peter Rahbæk Juel (S), borgmester i Odense Kommune, ser frem til arrangementet. 

"Vi er stolte af hele programmet, og også gallashowet viser noget af alt det huset kan, fra de helt store opsætninger til de helt små. Med ODEON har vi fået et hus, der er omdrejningspunkt og en løftestang for kulturen i Odense," siger borgmesteren, der er officiel vært til gallashowet, i en pressemeddelelse. 


Kongeligt visit

Udover folkefest, internationale gæster, minifestivaler og gallashow, så får fejringen af ODEON også kongeligt besøg, når H.K.H Dronning Magrethe gæster H.C. Andersens by. 

Dronning Magrethe kommer sejlende til Odense på Kongeskibet Dannebrog og vil overvære det store gallashow, som løber af stablen den 5. maj. 

Langt de fleste arrangementer bliver med fri entré. 

(snj)


Publiceret: 18. April 2017 12:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere