Kent Nielsen var slet ikke tilfreds med den seneste indsats mod Silkeborg. Mon ikke der kommer andre boller på suppen i dag mod Randers?
Kent Nielsen var slet ikke tilfreds med den seneste indsats mod Silkeborg. Mon ikke der kommer andre boller på suppen i dag mod Randers?
Foto: Danni Paulsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hermanns Hælspark: Ballerne skal strammes

Sportsjournalist Emil Hermann kommenterer på situationen i OB inden lørdagens kamp mod RandersAlle kan have en off-day, og det må man i den grad sige, at OB havde mod Silkeborg. Hverken offensivt eller defensivt var der ret meget, der fungerede, men alligevel lykkedes det fynboerne at holde hele vejen hjem, så det lokale mandskab samlet set vandt med 4-3.

Det betyder, at OB i dag, lørdag, skal op imod Randers ny play off-runde over to opgør. Vinderen møder nummer fire fra mesterskabsspillet, og kampen om den sidste EL-plads afgøres over ét opgør på deres hjemmebane.

Cheftræner Kent Nielsen udtalte efter dysten i Søhøjlandet, at OB-spillerne virkede slidte og af den grund leverede en skidt præstation. Især i 2. halvleg, hvor OB gang på gang blev overspillet og presset i bund, må cheftræneren have taget sig til hovedet mange gange, som han har for vane at gøre, når hans hold ikke præsterer optimalt.

Nu handler det om at lade spillerne restituere fuldt ud frem mod kampen, så musklerne er klar til at tage imod nye tæsk.


OB har lille fordel

Men vi skal stadig huske på, at OB har en lille fordel af, at Randers havde en dag mindre at komme sig i, da de onsdag aften spillede deres kamp nummer to. Det kan måske ikke lyde af alverden, når vi snakker om professionelle fodboldspillere, men vi skal huske på, at vi nærmer os slutningen af sæsonen, hvor spillerne er ved at være møre, så jeg tror på, at det godt kan give et udslag på banen, som OB måske kan udnytte på en eller anden måde.

Hver gang jeg har set OB på hjemmebane her i foråret har jeg siddet med en fornemmelse af, at de scorer igen i dag.

Sådan har jeg det også på lørdag. Dog vil chancerne være markant større, hvis Edmundsson når at komme sig ovenpå sin fiberskade i baglåret. Han er trods al holdets topscorer med ni mål.


Publiceret: 19. Maj 2017 01:12
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere