Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Hermanns Hælspark: Stærkt af Bulldogs, men endnu langt til slutspilEmil Hermann, Lokalavisens sportsjournalist, analyserer situationen for Odenses ishockeyhunde

Hold da op for en formkurve. 10 sejre i de seneste 11 kampe i den hjemlige liga for Bulldogs. Godt nok har tre af sejrene været efter overtime - men det viser blot, at holdet tror på tingene lige til det sidste.

Især Tony Romano og Dale Mitchell er flyvende og smasker mål i kassen eller assisterer deres holdkammerater. Amerikaneren og canadieren er to giftige herrer i angrebet, som i den grad kan være årsag til, at Bulldogs måske går hele vejen i denne sæson og dermed sikrer sig det første DM-guld i historien.

Ifølge Angus King, direktør i Odense Bulldogs, har klubben lige nu som mål at ramme finalen i slutspillet og løfte pokalen efter fire perioder.

Han roser klubbens nye træner for at arbejde godt med truppens balance, så energien bliver brugt på isen, hvor spillerne lige nu knokler for hinanden.

I sommer tiltrådte svenskeren Peter Johansson som ny cheftræner. De sidste par sæsoner har han stået i spidsen for Frederikshavn White Hawks, som Odense Bulldogs i øvrigt slog i pokalfinalen i sidste sæson.


Stadig mange kampe

Selvom det lige nu lugter af medaljer til byens ishockeyhold, så er der stadig lang vej til medaljeskamlen. Bulldogs mangler at spille omkring 15 kampe i den hjemlige liga, inden kvartfinaleserien i slutspillet går i gang i marts.

Derudover skal holdet i midten af januar en tur til Norditalien for at deltage i finalen i Continental Cup, hvilket formentlig vil koste kræfter og fjerne fokus fra Metalligaen.

Peter Johansson har indtil videre vist, at han været dygtig til at opbygge formen hos spillerne, men han bliver for alvor testet den kommende måned, hvor holdet skal spille 10 kampe indenfor 25 dage - hvoraf tre af dem er i udlandet.

Lad os se, hvordan 'Bulldogs' kommer gennem januar. Når den er overstået, er vi klogere på, om holdet fortsat er blandt favoritterne til DM-guldet.


Publiceret: 06. Januar 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Odense
Seneste
Lokalavisen Odense
Mest læste
Lokalavisen Odense
112