Sådan kommer det meget vel til at se ud i Friluftsbadet under Tinderbox.
Sådan kommer det meget vel til at se ud i Friluftsbadet under Tinderbox.
Foto: Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Husk badetøjet til Tinderbox: Åbner den store pool i Friluftsbadet


Husk badetøjet til årets Tinderbox.

Det store badebassin i Friluftsbadet bliver nemlig åbnet som en del af området ved den elektroniske musikscene, Magicbox 

”Vi er super begejstrede over, at vi nu kan inddrage svømmebassinet i festivalen. Nu kan vores gæster tage en dukkert, blive afkølet, hvis solen skinner, eller hænge ud i det loungeområde, der bliver indrettet i forbindelse med poolen. Vi synes selv, det er et fantastisk ekstra tilbud til gæsterne på vores festival, som dermed får endnu en af de oaser, vi hele tiden forsøger at skabe,” siger Tinderbox' pressetalsmand, Morten Hopballe, i en pressemeddelelse.

Åbningen af det store bassin sker i samarbejde med Tuborg, der samtidig åbner et loungeområde med bar, solstole og tre såkaldte vildmandsbade, hvis man er mere til spabad end pool.

”Vi vil skabe et område, hvor folk kan komme og hænge ud, tage en slapper og snuppe en dukkert. Et sted, hvor man stadig kan nyde festen i Magicbox-området – bare på en anden måde. Man kan sidde i vores vildmandsbade, bade i svømmebassinet, ligge i solstolene eller stå i baren og stadig nyde musikken på Magicbox,” siger Stefanie Reuter Jessen, Brand & Sponsor Coordinator hos Tuborg, og tilføjer:

”Vi udlejer også badetøj, hvis man ikke har noget med, og så åbner vi naturligvis omklædningsrummene.”

(emhe)


Publiceret: 12. Juni 2017 09:13
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt