Fra kl. 19 til 21 kan du smage på de vine og bobler, der bliver serveret på årets festival. Det foregår hos Vinoble på Dalumvej 30.
Fra kl. 19 til 21 kan du smage på de vine og bobler, der bliver serveret på årets festival. Det foregår hos Vinoble på Dalumvej 30.
Foto: Arkiv
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Lidt til halsen: Få en forsmag på Tinderbox

I morgen, torsdag, kan du forkæle halsen med på de vine og champagner, der bliver solgt på årets Tinderbox


I morgen, torsdag 18. maj, kan du i bogstaveligste forstand få en forsmag på Tinderbox.

Hos Vinoble på Dalumvej 30 laver Tinderbox et såkaldt take over fra kl. 19 til 21, hvor du kan smage på de vine og bobler, der bliver solgt på årets Tinderbox.

Samtidig får du et kyndigt foredrag om de pågældende vine og champagner, så du bliver lidt klogere på smagsnuancer, druer osv.

Både Tinderbox og John Hoppe fra Vinoble, der får tredje år i træk har Vin- & Champagnebaren på Tinderbox, vil være til stede på aftenen, hvor det koster 50 kroner pr. mand at være med i arrangementet.

Morten Hopballe, pressetalsmand for Tinderbox, forklarer her, hvorfor festivalen involverer sig i det lokale handelsliv. 

"Vi har et oprigtigt ønske om at engagere os i Odense i mere end de tre dage, der er festival. Det er derfor, at vi samarbejder med foreninger, spisesteder, uddannelsesinstitutioner og mange andre lokale aktører," siger Morten Hopballe.

Tinderbox har tidligere været på besøg hos Nelle's i Overgade over tre onsdage. 

Konkurrencen 'Band-battle', hvor flere end 90 lokale musikgrupper fra Odense kæmper om tre pladser på festivalen, er også et eksempel på, at Tinderbox engagerer sig i lokalsamfundet.

(emhe)

 

 


Publiceret: 17. Maj 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere