26. august holder Fighter Center Odense og Vollsmose Boxing et arrangement i forbindelse med monsterkampen mellem Mayweather og McGregor.
26. august holder Fighter Center Odense og Vollsmose Boxing et arrangement i forbindelse med monsterkampen mellem Mayweather og McGregor.
Foto: Kent Rasmussen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Monsterkamp i USA: Lokale MMA- og bokseklubber går sammen om event

Giga-stjernerne Floyd Mayweather og Conor McGregor støder sammen i Las Vegas. Lokale klubber i Odense holder et arrangement
En af verdens bedste boksere, amerikaneren Floyd Mayweather, og verdens bedste MMA-kæmper, ireren Conor McGregor, støder nu sammen i et gedigent brag i Las Vegas. Det skriver flere britiske medier – deriblandt The Mirror – sent onsdag aften.

Det bliver Mayweathers første kamp i to år, når han 26. august går i ringen, mens det til gengæld bliver Conor McGregors debut i en regulær boksering.


Lokale klubber: Vild kamp

Claus Larsen, der arrangerer MMA-stævner i Odense og er formand i DMMAF, mener, at der venter publikum en fuldstændig vanvittig oplevelse.

"Det er en show-kamp - money talks. Mc Gregor får det rigtig svært, fordi det er meget mere teknisk at bokse. I MMA kan du bruge mange flere tricks for at få din modstander ned i gulvet, og dem må han jo ikke bruge i bokseringen," siger Claus Larsen.

Shahbaz Aslam, cheftræner i Vollsmose Boxing, er enig med Claus Larsen i, at McGregor får det enormt svært.

"Stakkels ham. Mayweather er hurtig på hænderne og bevæger sig godt i ringen, men McGregor vil kunne tåle mange på munden, for MMA-kæmpere er nogle hårde hunde," påpeger Shahbaz Aslam.

Claus Larsen, der også er formand for Figher Center Odense på Lumbyvej ved havnen, mener, at kampen kan få en stor positiv effekt for udbredelsen af MMA. 

"MMA i Europa er det slet ikke så stort som boksning. Men nu kommer der ekstra fokus på sporten, fordi McGregor tager kampen op mod en af de største boksere nogensinde. Hvis han overrasker, så vil det give et massivt boost - et nederlag vil ikke betyde noget for branchen," mener Claus Larsen.


Arrangement i Odense

Fighter Center Odense og Vollsmose Boxing udnytter lejligheden til at styrke samarbejdet endnu mere mellem klubberne, da de har valgt at lave et hygge-arrangement lørdag 26. august, hvor monsterkampen bliver afviklet.

"Vi vil gerne bygge bro mellem MMA og boksning i Odense. Stedet er vi ved at finde frem til, men det bliver et arrangement med mad, inden vi viser kampen, og det bliver til en fornuftig pris," siger Claus Larsen.


Publiceret: 15. Juni 2017 11:08
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt