Flere bilister i Odense har oplevet, at deres bilhjul ikke har været ordentlig spændt fast, fordi ukendte folk har skruet dem løst.
Flere bilister i Odense har oplevet, at deres bilhjul ikke har været ordentlig spændt fast, fordi ukendte folk har skruet dem løst.
Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Nyt tilfælde chokerer bilist: Hjul faldt af i Havnegade


Flere bilister i Odense har de sidste par dage fået sig noget nogle gevaldige chok, fordi deres bilhjul ikke har været skruet ordentligt på, mens de har kørt på landevejene. Ifølge Fyns Politi skyldes det højst sandsynligt, at en livsfarlig trend, hvor folk skruer bilhjul løse, også er kommet til Odense. 

Tirsdag eftermiddag var den gal igen, da en 19-årig mand kom kørende i Havnegade i centrum af byen. Det venstre forhjul røg nemlig af, men heldigvis skete der ikke noget med manden. Også i dag onsdag, da en bil fra Odense skulle mod Esbjerg, oplevede føreren, at det ene dæk ikke var ordentligt monteret, og dermed havnede vedkommende i en farlig situation.

"Vi ser meget alvorligt på disse sager og derfor beder vi også offentligheden om hjælp. Hvis du bemærker folk, som piller ved en bil med noget værktøj, og det ser mistænksomt ud, så vil vi meget gerne høre fra dig," siger Anders Furbo Therkelsen, vagtchef ved Fyns Politi.

"Politiet er selv ude på vejene for at holde øje, men vi kan desværre ikke være alle steder. Derfor er vidner en stor hjælp for os," siger han.

 

 


Publiceret: 14. Juni 2017 13:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt