Odense Sport & Events administrerende direktør, Ole Bang Nielsen, håber på et bedre regnskab for 2017. Foto: Pressefoto
Odense Sport & Events administrerende direktør, Ole Bang Nielsen, håber på et bedre regnskab for 2017. Foto: Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Odense Sport & Event med røde tal

For ottende år i træk var bundlinjen rød for Odense Sport & EventÅr 2016 blev ikke det succesrige år, som Odense Sport & Event havde håbet på. Selskabet leverede et underskud på lidt over 12 millioner, der er lidt under en fordobling af 2015-underskuddet på 6,6 millioner.

“Det er ikke tilfredsstillende med underskud, og det er heller ikke så godt, som vi havde forestillet os. Der er en række faktorer, der har overrasket os undervejs, og som har kostet os nogle penge,” forklarer administrerende direktør i OS&E Ole Bang Nielsen. Noget af det, der, blandt andet, har trukket regnskabet over i den røde del af farvepaletten, er koncertmarkedet, som ikke opførte sig som ventet.

Der var nemlig langt flere koncerter rundt om i Danmark end selskabet havde forventet, og det gav udfordringer i billetsalget for JVB Concerts, der står for OS&Es musikarrangementer. Men det er ikke det eneste, som trækker ned i regnskabet. Også konference- og sportsdelen med Odense Boldklub, der har haft svage resultater i efteråret 2016, har ikke genereret nok mønter.

“Vi solgte ikke, hvad vi skulle til vores koncerter, markedet for konferencer er hårdt presset på priserne og endeligt mangler vi tilskuere på stadion,” siger Ole Bang Nielsen.


Nye tiltag i brug

Med det ottende røde regnskab i træk, så er der brug for nye tiltag i Odense-koncernen, og det er man allerede nu i gang med. 

“Vi har været meget forsigtige med vores musikbookinger, og på konferencemarkedet må vi smøge ærmerne op og slås om kunderne,” siger han, og fortsætter:

“På stadion forsøger vi med forskellige tiltag, men vi er godt klar over, at det der i sidste ende har størst betydning er spillet og resultaterne på banen”.

Ole Bang Nielsen tror på, at regnskabet for 2017 kommer til at se noget anderledes ud, for blandt andet har koncernen et godt konference-år i vente, hvor flere store messer kommer til byen.

“Det skal blive bedre, og det bliver det. Messekalenderen ser godt ud og vi har booket navne til Den Fynske Landsby, der sædvanligvis er vældig populære,” slutter Ole Bang Nielsen.


Publiceret: 21. April 2017 09:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere