Det var ikke denne røde knallert, som torsdag stod udbrændt på multibanen i Bøgeparken.
Det var ikke denne røde knallert, som torsdag stod udbrændt på multibanen i Bøgeparken.
Foto: Arkiv
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

PGO knallert udbrændt på multibanen i Vollsmose

En PGO knallert stod torsdag aften udbrændt på multibanen i BøgeparkenFyns Politi er tidligere blevet kaldt ud til multibanen i Bøgeparken i Vollsmose grundet brand af forskellige genstande. Torsdag aften var det igen tilfældet, da nogen havde valgt at sætte ild til en PGO knallert. 

Ved politiets ankomst kunne de notere sig, at knallerten stod udbrændt på multibanen, mens ingen personer var kommet til skade. 


Døgnet i øvrigt

Indbrud

På havnegade blev der natten til torsdag begået indbrud til et mødelokale. Her stjal tyvene blandt andet 4 bærbare computere og tablets, men ved politiets ankomst havde personalet endnu ikke dannet sig et samlet overblik over stjålne genstande. 

Hærværk

Torsdag blev der begået hærværk to steder i Odense. På Reventlowsvej opdagede ejeren af en grøn Skoda Citygo, at sidespejlet i højre side var slået bagover, ligesom spejlet var blevet knust.

Også på Skibhusengen måtte ejeren af en Volkswagen Up erkende, at vedkommende var blevet udsat for hærværk. Højre fordør samt bagklap var blevet ridset med en ukendt genstand, ligesom gerningsmanden havde sat tre søm begge baghjul og højre fordæk.

(snj)


Publiceret: 19. Maj 2017 13:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere