Et vågent Bilka-personale fangede lørdag aften en østeuropæisk tyv.
Et vågent Bilka-personale fangede lørdag aften en østeuropæisk tyv.
Foto: Jens Berg Thomsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Bilka-personale fangede østeuropæisk butikstyv

En østeuropæisk tyv blev i weekenden opdaget, da vedkommende forsøgte at stjæle fra Bilka


Det betaler sig ikke at stjæle. Det måtte en østeuropæer erkende, da vedkommende lørdag aften blev opdaget i at stjæle fra indkøbscenteret Bilka på Niels Bohrs Allé. Et opmærksomt personale opdagede, at en person gik og stjal forskellige genstande fra butikken, hvorfor de tilbageholdt personen ved udgangen. Den østeuropæiske tyv havde dog tre medgerningsmænd, som kørte fra stedet i en sølvgrå polsk personbil - muligvis en passat stationcar. 

Den første af medgerningsmændene beskrives som en kvinde af østeuropæisk udseende i alderen 30-35 år. Hun var 170-175 cm høj og spinkel af bygning, ligesom hun havde langt rødt hår og var iført en blå dunvest og mørke bukser. 

Den anden medgerningsmand var en mand med østeuropæisk udseende i alderen 20-25 år. Han havde kort, brunt hår, var muskuløs og 175-180 cm høj. Han var iført en T-shirt. 

Den sidste gerningsmand var en østeuropæisk mand i alderen 40-45 år. Han var 180-185 cm, kraftig af bygning og med kort, sort hår. Ved det mislykkede tyveri var han iført en sort/grå jakke.  


Publiceret: 14. Marts 2017 12:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Odense
Seneste
Lokalavisen Odense
Mest læste
Lokalavisen Odense
112