Arkivfoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Nyt hjemmerøveri


Hjemmerøveri

Natten til lørdag 13/5 kl. 00.00 blev en ældre dame udsat for røveri i sin egen bolig på Thomas Overskous Vej i Bolbro. En mand trængte ind i hendes ejendom, slog hende i ansigtet og tapede hende fast til en kontorstol. Efterfølgende tvang gerningsmanden den ældre dame til at gå med ham rundt til forskellige hæveautomater for at hæve penge på kreditkort. Først klokken 02.45 fik den ældre kvinde mulighed for at melde røveriet til Fyns Politi.

Overfald

En ung odenseaner blev kl. 07.00 lørdag morgen overfaldet, da han var på vej hjem fra byen. På en parkeringsplads på Nyborgvej blev han antastet af tre mænd og det var tydeligt, at de ville slås. Den forurettede nåede ikke væk, før det var for sent, hvorfor han blev overfaldet. Den ene person satte sig ovenpå manden, mens de to andre slog, sparkede og slog ham med en betonklods.

Maskinetyveri

Nyborgvej har igennem mange måneder været plaget af vejarbejde og det blev åbenbart for meget for en odenseaner søndag aften. Vedkommende stjal nemlig en teleskoplæsser fra byggepladsen og benyttede den til at køre igennem byggepladshegnet. Personen fortsatte i nordlig retning igennem et gelænder, men valgte efterfølgende at efterlade køretøjet.


Publiceret: 17. Maj 2017 13:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere