Tre kvinder endte mandag aften i skænderi, som udviklede sig til slåskamp.
Tre kvinder endte mandag aften i skænderi, som udviklede sig til slåskamp.
Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Politirapporten: Ung kvinde slået bevidstløs

En ung kvinde blev mandag aften slået bevidstløs af en anden kvindeNatten til søndag kom en kvinde op at skændes med to andre kvinder i alderen 20-25 år ved Skt. Annes Plads. Skænderiet udviklede sig til knytnæveslag, hvor den ene kvinde slog den enlige forurettede i hovedet to gange. Det medførte, at offeret efterfølgende besvimede.

Kvinden som var sammen med voldskvinden blev beskrevet som 165-170 høj og spinkel af bygning. Hun havde langt lyst hår og bar en blå vinterjakke. 

Kvinden som sendte de knyttede næver afsted var 175-180 cm høj og kraftig af bygning. Havde sort mellemlangt hår og bar mørkt tøj og mørke jeans. 


Døgnet i øvrigt

Røveri

En mand gik mandag eftermiddag klokken 15.15 en tur ved Odense Å ved stierne på den vestlige side cirka 100 meter syd for Filosofgangen. Her blev han overfaldet bagfra af 2-3 unge mænd, som stjal kontanter fra hans pung. Overfaldet medførte smerter i lysken og en skramme/bule i panden. 

Hærværk

Mandag blev der anmeldt to episoder med hærværk. På Vestre Stationsvej blev en rude mandag morgen klokken 07.58 kunst, hvorefter murstenen blev efterladt nedenfor vinduet. 

På Havnegade blev der klokken 11.59 meldt om graffiti på et firmaskilt. 


Publiceret: 14. Marts 2017 13:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Lokalavisen Odense
Seneste
Lokalavisen Odense
Mest læste
Lokalavisen Odense
112