Jesper Wung-Sung har skrevet et hav af ungdomsromaner. 
En-to-tre-NU! har i mange år været den mest læste blandt de ældste klasser på landets skoler.
Jesper Wung-Sung har skrevet et hav af ungdomsromaner. En-to-tre-NU! har i mange år været den mest læste blandt de ældste klasser på landets skoler.
Foto: Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Populær forfatter besøger Odense-gymnasium

Jesper Wung-Sung, der er en af de mest læste forfattere i folkeskoler og på gymnasier, lægger vejen forbi Tornbjerg Gymnasium


Odense Studentereksamen, som består af Tornbjerg Gymnasium, Mulernes Legatskole, Odense Katedralskole og Sct. Knuds Gymnasium, afholder hvert år fire litteraturcafeer.

Torsdag 23. marts fra kl. 19-21 tager Tornbjerg Gymnasium teten som arrangør og byder indenfor til litterær inspiration og underholdning for en hver smag.

Aftenen byder blandt andet på et møde med den kendte danske forfatter Jesper Wung-Sung, som på scenen vil gå i dialog med en af værterne for litteraturcaféen, gymnasielærer Rasmus Toft-Pedersen, omkring sit forfatterskab. Den anmelderroste og albumaktuelle musiker og sangskriver Jonas Breum giver herefter musikalsk performance og fortæller om, hvor han finder inspiration, og hvordan han griber arbejdet med at skrive tekster an.

Som gæst i litteraturcaféen vil du også møde nogle af eleverne fra Odense Studentereksamens tværgymniasiale Forfatterakademi, som har rullet henover foråret 2017. Eleverne vil læse op af deres egenproducerede tekster, som senere skal udgives i antologien 'Stemmer fra OS'.

Kaffe og kage kan købes til SU-venlige priser. Det er gratis at deltage, og alle er velkomne. 

(emhe)


Publiceret: 15. Marts 2017 14:22
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere