Der er gratis adgang, og alle er velkomne til at kigge på det enorme udbud af varer på Amfipladsen, som børnene har hentet frem fra gemmerne.
Der er gratis adgang, og alle er velkomne til at kigge på det enorme udbud af varer på Amfipladsen, som børnene har hentet frem fra gemmerne.
Foto: Brandts Klædefabrik
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Så er det snart tid igen: Kæmpe legetøjsmarked på Brandts

Det er atter blevet tid til det populære legetøjsmarked på Amfipladsen, hvor du kan få fingre i alverdens brugte ting


Biler, pokemonkort, klæd-ud-tøj, tasker og en hulens masse andet vil børn i alle aldre kunne få fingre i, hvis de gæster Amfipladsen i Brandts Klædefabrik lørdag den 10. juni fra kl. 10-14.

Her bliver den store Amfiplads omdannet til et eldorado af legetøj, når pladsen ligger rum til ét af Fyns største legetøjsmarkeder. Der vil være rig mulighed for at gøre en god handel, når pladsen fyldes med over 100 legetøjsboder.

Der er gratis adgang, og alle er velkomne til at kigge på det enorme udbud af varer, som børnene har hentet frem fra gemmer og kroge, eller mor og far har hentet på loftet eller i kælderen.

Har du lyst til at sælge eller bytte noget af alt det legetøj, som du ikke bruger mere, så er det muligt helt gratis at få en stand på markedet. Der er sørget for borde, som står klar på dagen, så alt du skal gøre er at medbringe dit legetøj og dit bedste sælger-gen.

Du kan booke en stand ved at sende en mail til kontakt@brandtsklaedefabrik.dk.

(emhe)


Publiceret: 16. Maj 2017 09:17
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere