Odense Sportsfisker Klub hjælper Odense Kommune med forskningsprojektet
Odense Sportsfisker Klub hjælper Odense Kommune med forskningsprojektet "Fremtidens Idrætsfaciliteter"
Foto: Mostphotos
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

SDU-projekt får hjælp af fiskere

"Fremtidens Idrætsfaciliteter" er et forskningsprojekt fra SDU, hvis mål er at finde ud af, hvad der skaber fungerende faciliteter for idræt. Det projekt er kommet til sin anden fase, og nu er der brug for hjælp.


Odense Kommune har været en del projektet fra begyndelsen, og nu skal man registrere aktiviteten i flere forskellige idrætstilbud. 

Det gælder blandt andet haller, fodbold- og kunstgræsbaner og svømmehaller. 

Den opgave får Odense Kommune nu hjælp til af Odense Sportfisker Klub, hvis frivillige skal registrere, koordinere og indberette deres information. 

Sportsfiskerne har været i gang en uge, og allerede nu har det vist sig at være en god løsning. 

"Jeg har stor respekt for vores frivillige og foreningslivet – og her ser vi endnu eksempel på hvor store ressourcer og kompetencer, der er til rådighed derude. Jeg er begejstret for, at de frivillige har valgt at deltage og på den måde er med til at gøre en indsats, der gavner både klubben, kommunen og forskningsprojektet," siger by- og kulturrådmand Jane Jegind (V) i en pressemeddelelse. 


Odense Sportsfisker Klub får et beløb for at påtage sig opgaven. Et beløb der skal bruges til at forbedre forholdene i klubbens klubhus. 

"Vi er cirka 450 medlemmer i klubben, og vi kan godt bruge lidt ekstra midler til klubhuset. Der er naturligvis en del arbejde med registreringen, men vi har fået lavet en god plan, hvor vi er otte frivillige," siger Jørgen Alvin Pedersen fra Odense Sportsfisker Klub. 

"Fremtidens Idrætsfaciliteter" slutter i 2018, og det er finansieret af Trygfonden og Lokale og Anlægsfonden. 


Publiceret: 20. Marts 2017 09:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere