Ved kommunalvalget i november er det ikke muligt at stemme på Steen Møller, fordi han har valgt at stoppe i lokalpolitik.
Ved kommunalvalget i november er det ikke muligt at stemme på Steen Møller, fordi han har valgt at stoppe i lokalpolitik.
Foto: Danni Paulsen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Steen Møller siger farvel til lokalpolitik: "Jeg ønsker mere tid til min familie"

De Konservatives stemmesluger stopper i Odense Byråd ved årets udgangSteen Møller (K), rådmand for for Beskæftigelses- og Socialforvaltningen i Odense, har efter grundige overvejelser valgt at trække sig fra lokalpolitik ved årets udgang. 

"I løbet af efteråret talte jeg med min kone og en nær ven. I november traf jeg den endelige beslutning og meddelte det til min vælgerforeningsformand. Når jeg stopper i 2018, har jeg været med i lokalpolitik i 20 år, så nu vil jeg gerne have noget mere tid til min familie, der aldrig har oplevet noget andet end en far og mand som politiker," fortæller Steen Møller til Lokalavisen Odense.

"Jeg har nydt at have travlt i jobbet, hvor du er på hele tiden, men nu har jeg lyst til at prøve noget og være mere nærværende overfor mine tre børn, inden de flytter hjemmefra."

 


Stemmesluger

I 2005 blev Steen Møller valgt ind i Odense Byråd og har været rådmand i de sidste seks år. Ved sidste kommunalvalg fik han 6601 personlige stemmer - tredjeflest efter Anker Boye og Jane Jegind.

Steen Møller bliver på sin rådmandspost perioden ud, da han ikke har et nyt job på plads, når hans lange politiske karriere udløber i starten af 2018.

"Jeg har slet ikke min fremtid på plads endnu, så derfor gør jeg naturligvis mit job færdigt som rådmand og medlem af Odense Byråd. Derudover er jeg sikker på, at mit parti får en ny dygtig og kompetent spidskandidat," påpeger han.

Den nye spidskandidat vælges den 21. januar på en generalforsamling i den konservative vælgerforening. Partiets politiske ordfører Kristian Guldfeldt har oplyst, at han ikke står til rådighed som spidskandidat. 


Publiceret: 04. Januar 2017 11:00
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere