Karl-Anthony Towns kommer til Odense i juni.
Karl-Anthony Towns kommer til Odense i juni.
Foto: Presse
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Stjernebesøg: Rookie of the Year gæster Odense

NBA-stjernen Karl-Anthony Towns kommer til Odense, når NBA 3X lægger vejen forbi Odense Havn og Vollsmose i juni.

Det er et ganske lovende navn, som Odense får besøg af. 21-årige Karl-Anthony Towns gør sig til daglig i Minnesota Timberwolves, hvor han i 2016 blev kåret til ligaens bedste rookie (førsteårs.red). 

NBA 3X er et to-dages event, der kombinerer Danmarks største streetbasket-turnering med basket-underholdning for fans af sporten. 

Her vil man altså kunne opleve Karl-Anthony Towns, der i april blev den yngste spiller nogensinde til at score 2.000 point og 1.000 rebounds i en enkelt sæson. Han er tilmed blot den 15. spiller nogensinde, der har opnået det. Sacramento Kings assistenttræner Bryan Gates er med på tur, hvor han vil deltage i en basket-camp for danske ungdoms basketspillere.

Som navnet antyder, så er selve streetbasket-turneringen en 3 vs. 3-turnering med deltagelse af mere end 100 hold, der kæmper i forskellige rækker for børn, unge og voksne. Derudover afholdes en turnering med særligt inviterede hold fra hele verden, hvor vinderen kvalificeres til World Tour Master-turneringen i Tjekkiet.

Det er tredje gang, at NBA 3X kigger forbi Odense, og denne gang starter man fredag 9. juni på Vollsmose Torv, hvor organisationen Game afholder forskellige aktiviteter.

Lørdag og søndag 10.-11. juni rykker man på Havnepladsen, hvor turneringen afholdes, mens fans kan opleve en masse underholdende elementer fra sporten. 

Hvis du vil være en del af 3X-turneringen så kan du nu tilmelde dig på nba3xodense.com. (jdr)


Publiceret: 19. Maj 2017 09:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere