Lørdag er Odense vært for første afdeling af Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4
Lørdag er Odense vært for første afdeling af Danmarks største motionstriatlon KMD 4:18:4
Foto: IRONMAN Danmark
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Traditionen fortsætter: Odense vært for motionstriatlon

Lørdag er Odense vært for første afdeling af Danmarks største motionstriatlonI triatlonkredse siger de, at foråret senest kommer, når KMD 4:18:4, som er Danmarks største motionstriatlon, løber af stablen i fem forskellige byer. 

Lørdag slår de dørene op i Odense, hvor deltagerne skal ud på 400 meters svømning, 18 kilometers cykling og 4 kilometers løb, hvilket svarer til en 1/10 IRONMAN.

"Det har ladet vente på sig, men det gode vejr kom lige til tiden set med triatlonbriller. Vi glæder os enormt til at tage hul på Danmarks største motionstriatlon lørdag i Odense," forklarer Frej Elbæk Schjeldal, kommunikationschef for IRONMAN. 

Han forklarer ligeledes, hvorfor det er blevet en tradition at skyde motionstriatlonen i gang i Odense.

"Det er blevet en fast tradition, at vi starter i Odense, som med friluftsbadet har nogle virkelig gode rammer til et stævne så forholdsvis tidligt i året," siger han


Odenseansk top-atlet tester formen

For mange vil lørdagens motionstriatlon være første gang, de snuser til den hårde sportsgren. For andre vil løbet være en mulighed for at teste formen. En af dem er odenseaneren Aske Søby, der senere på året skal deltage i IRONMAN COPENHAGEN og det 10.000 km lange cykelløb Red Bull Trans Sibirian. 

"Aske Søby er først og fremmest en skør og sød fyr, som virkelig elsker sporten og ikke kan lade være med at stille op. Men det siger noget om spændevidden på KMD 4:18:4-stævnerne, at du har alle de mange første gangs triatleter og så virkelig toptrænede udholdenhedsudøvere som Aske til start i et og samme stævne - og alle får noget ud af det," slutter Frej Elbæk Schjeldal. 

(snj)


Publiceret: 19. Maj 2017 15:30
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

ANNONCER
Se flere