Det Fynske Dyrskue bestod igen sin prøve. Sådan lyder evalueringen fra bestyrelsen, efter besøgstallene er blevet offentliggjort.
Det Fynske Dyrskue bestod igen sin prøve. Sådan lyder evalueringen fra bestyrelsen, efter besøgstallene er blevet offentliggjort.
Foto: Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Trods ulykke med kvie: Højt besøgstal på Det Fynske Dyrskue

I løbet af weekenden lagde 57350 gæster vejen forbi Dyrskuepladsen.


Fredagens hændelse, hvor en kvie slap løs og ramte flere børn og voksne, har ikke påvirket gæsternes lyst til at opleve Det Fynske Dyrskue. I løbet af weekenden lagde 57.350 gæster vejen forbi dyrskuepladsen.

Det oplyser Torben Lyngsøe Poulsen, bestyrelsesformand for Det Fynske Dyrskue, i en pressemeddelelse. 

"Vi har talt med mange af weekendens gæster og med udstillerne på pladsen, og alle oplever, at der blev taget godt hånd om episoden," siger Torben Povlsen i en pressemeddelelse. Han oplyser, at dyrskuets ledelse er i god dialog med de tilskadekomne, som efter omstændighederne har det godt.

Også vejret så ud til at blive en negativ faktor med meldinger om skybrud fredag, men sluserne åbnede sig heldigvis ikke over det sydvestlige Odense.

"Vejret viste sig fra sin bedste side det meste af tiden, og stemningen blandt både gæster og udstillere har været i top. Vi har mødt masser af opbakning fra alle sider, hvilket også viser sig af det høje besøgstal. Det glæder vi os meget over," påpeger Torben Lyngsøe Povlsen. 

(emhe)

 


Publiceret: 12. Juni 2017 10:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt