Foto: Arkiv.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Ufattelig situation: Ung mand hang med hovedet nedad på 20 meter høj silo



En noget anderledes redningsaktion udspillede sig søndag morgen i Odense.

Klokken 03.30 blev politi og redningsmandskab kaldt til en landejendom i det sydlige Odense, hvor en 22-årig mand hang med hovedet nedad fra en bro på en cirka 20 meter høj silo. Det oplyser Fyns Politi.

Forhistorien var, at to unge mænd på henholdsvis 20 og 22 år havde været en tur i byen i Odense, hvor de blandt andet havde indtaget det euforiserende stof ecstasy. På et tidspunkt endte de på landejendommen, hvor den 20-årige skulle tisse. Da han var færdig med sit ærinde, kunne han konstatere, at hans 22-årige kammerat havde benyttet ventetiden til at klatre op på den 20 meter højesilo. Herfra råbte han til kammeraten på jorden, at han mente sig i stand til at flyve.

Om han rent faktisk forsøgte eller snublede, er uvist - men den 22-årige endte med hovedet nedad på en bro ved siloens top, fordi hans ene fod/underben kom i klemme i en metalskinne. Det lykkedes den 20-årige kammerat at alarmere alarmcentralen.

Den 20-årige klatrede op på siloen, hvor han holdt fast i den 22-åriges ben, indtil redningsberedskabet med stigevogn kunne få frigjort den 22-årige, der samlet set hang med hovedet nedad i godt og vel 20 minutter.


Politi: Hold jer fra stoffer

"Eksemplet tjener til skræk og advarsel for andre. Der er en risiko ved alle stoffer, men især ecstasy har vist sig ofte at fremkalde et særdeles irrationelt handlemønster" siger Vagtchef Lars Thede, Fyns Politi, og fortsætter:

"I tilfældet her kan den 22-årige kun tilskrive rent og skær held, sin kammerat og redningsberedskabet, at han er i live i dag. Vi kan ikke sige det tit nok: Hold fingrene langt væk fra euforiserende stoffer."


Publiceret: 29. Maj 2017 01:12
Leveret af Lokalavisen
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere