Postomdeling i Vollsmose stoppet: Jegind vil sætte militæret ind
Arkivfoto: Benjamin Nørskov
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

VIDEO: PostNord dropper Vollsmose - Venstre vil sætte militæret ind

Transportminister Ole Birk Olesen meddelte mandag, at PostNord har stoppet omdelingen af post i Vollsmose efter postbude er blevet truetTransportminister Ole Birk Olesen har mandag meddelt postordførerne for partierne på Christiansborg, at PostNord pr. dags dato har stoppet omdelingen af post i Vollsmose.
 

Den drastiske beslutning kommer bag på blandt andre Venstres postordfører Kristian Pihl Lorenzen. Han er rasende og siger til TV 2/FYN, at han i sine ti år som ordfører aldrig har hørt noget lignende.

"Trusler og chikane! Det gør mig rasende. Der er åbenbart personer som forhindrer postmedarbejdere kan dele post ud. Det er trist, at det er kommet så vidt."

Står det til Kristian Pihl Lorenzen skal alle midler tages i brug for at stoppe udviklingen:

"Det er en opgave for politiet, men i det omfang, at politiet har behov, har de mulighed for at få forstærkning fra militæret. Det er hypotetisk, men det er en mulighed," siger han.


Jegind: Nu er det nok

For Kristian Pihl Lorenzens partikollega, rådmand Jane Jegind i Odense Byråd, er der nu overskredet en grænse. Hun er dybt rystet og siger til TV 2/FYN, at hvis politiet politiet ikke kan klare opgaven med de ressourcer, de har, må man spørge forsvaret om hjælp.

"Nu er det nok. Det er Danmark vi lever i. Der skal være konsekvens. Man skal kunne komme der om man er postbud, brandmand eller almindelig borger," siger Jane Jegind og tilføjer:

"Det her handler ikke om flere millioner kroner. Det handler om, at der bliver sagt stop for, at en lille gruppe derude (Vollsmose, red.) gør livet usikkert."

Transportministeren oplyser, at PostNord er i dialog med andre myndigheder om sagen. 

(Citattilbud fra TV2/FYN distribueret af Ritzaus Bureau.)


Publiceret: 13. Juni 2017 06:45
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt