55-årige Kari Rauhanen skal fremover stå i spidsen for Odense Bulldogs.
55-årige Kari Rauhanen skal fremover stå i spidsen for Odense Bulldogs.
Foto: Jonas Dalgård Rasmussen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Vigtig brik endelig på plads: Bulldogs sikrer sig erfaren trænerSå er den vigtigste brik endelig på plads hos Odense Bulldogs - nemlig en ny træner.

Den lokale hockeyklubben har skrevet kontrakt med 55-årige Kari Rauhanen. Han er finne og har masser af trænererfaring med sig.

"Vi har i vores jagt på en ny træner haft nogle meget klare krav til hans kvalifikationer. Vores træner skulle blandt andet have mange års erfaring som cheftræner og tidligere have arbejdet med unge spillere. Med ansættelsen af Kari har vi opfyldt begge de krav," siger formand Henrik Benjaminsen, i en pressemeddelelse.

Kari er fra Tampere i Finland og har mange års erfaringer i europæiske ligaer, heriblandt Allsvenskan, NLB og DEL2.

"Jeg har meget international erfaring. Danmark er mit 9. land som træner. Undervejs har jeg arbejdet med unge spillere op mod deres karriere i NHL," siger Kari Rauhanen. 


Glad for is i maven

Ansættelsen af en træner har været længe undervejs, men formand Henrik Benjaminsen er dog glad for, at man har ventet til det helt rigtige tidspunkt. 

"Vi er rigtig glade for, at vi har valgt at være ekstra grundige på trods af det har betydet, at ansættelsen af en træner har trukket længere ud end forventet. Men trænerposten er så vigtig for et hold, at vi ikke har villet gå på kompromis med vores krav, og forhaste os med en forkert ansættelse."

Med det nye job i sigte, ser Kari Rauhanen frem mod den nye sæson med Odense Bulldogs, der i sidste sæson sluttede som nummer fire. 

"Hver dag er en ny dag til at lære noget nyt.  Sådan bliver det også, når vi rammer isen til august. Vi skal have ro i maven, arbejde hårdt, have ambitioner og gå efter vores mål," uddyber han. 

"Mit motto er "only team matters". Derfor forventer jeg meget af mine spillere, når de er på isen og, at de giver alt for holdet."

(emhe)


Publiceret: 14. Juni 2017 12:15
¨

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Odense

Fik du læst
Bøger
Forsiden netop nu
ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt